Харківщина станом на ранок 12 лютого: головні події

12.02.2023 09:30 Новини
Основні події Харківської області станом на ранок 12 лютого.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, небезпека авіаційних та ракетних ударів по всій території України залишається високою. Про це пише  «Слобідський край».

На Слобожанському напрямку наступальних угруповань окупантів не виявили. Під ударами окупантів опинилися  райони населених пунктів поряд з лінією зіткнення – Красне, Глибоке, Синельникове, Вовчанськ, Фиголівка, Новомлинськ і Дворічна.

Внаслідок масованих обстрілів та авіаудару по Вовчанську зруйновано 13 житлових будинків, господарчі споруди, пошкоджено будівлю Нацполіції. Обійшлося без постраждалих.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв Гряниківку, Новоєгорівку, Синьківку, Петропавлівку, Табаївку і Берестове.

Увечері, близько 23:15, ворог завдав чергових ракетних ударів по Харкову. Пошкодження отримало одне з підприємств. Сталася масштабна пожежа. Також було зафіксовано влучання в депо "Нової пошти". Внаслідок удару поранення отримав 35-річний цивільний чоловік. Він госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Через наслідки ракетних ударів 12 лютого будуть діяти спеціальні графіки аварійних відключень для 12 черг.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 40 одиниць вибухонебезпечних предметів.
Мешканцям міста Ізюма рятувальники доставили 4 тонни питної води.

Правоохоронці показали наслідки ракетного удару по Харкову. За попередньою інформацією, це були ракети типу С-300, які випустили з території бєлгородської області.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

 

Автор: Інна Можейко