Каразінський університет відновлює дистанційне навчання

28.03.2022 09:35 Новини
З 28 березня 2022 року ХНУ ім. В. Н. Каразіна відновлює дистанційне навчання, відповідний указ видала ректорка університету Тетяна Кагановська.

Заняття розпочнуться в асинхронному онлайн-режимі з використанням платформ дистанційної освіти та з максимальним урахуванням потреб і можливостей усіх учасників освітнього процесу.

Ті дисципліни, які потребують безпосередньої присутності студента в лабораторіях, будуть перенесені на наступний семестр (окрім випускних курсів). Сесію для студентів невипускних курсів перенесено на період з 1 по 15 липня 2022 року. Випуск студентів Каразінського має відбутися: для магістрів до 25 травня 2022 року, для бакалаврів до 24 червня 2022 року.

– Знаходження студента (аспіранта) в ТРО, ЗСУ або на окупованій території може бути підставою для надання академічної відпустки, – повідомляють на Facebook-сторінці вишу.

Крім того, студенти мають право будь-де здобувати неформальну освіту, результати якої будуть враховані, також можуть оформити індивідуальний план навчання – всі ці дії потребують лише заяви від студента, зокрема в електронній або усній формі.

Атестацію здобувачів вищої освіти буде проведено дистанційно з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Бакалаврську кваліфікаційну роботу студент може замінити на атестаційний іспит.

 

Автор: Анастасія Хушану