Куп’янський напрямок: де росіяни намагалися прорвати нашу оборону (мапа)

21.12.2023 08:35 Новини
Фото: DeepState, 21 грудня Фото: DeepState, 21 грудня

Станом на 21 грудня 2023 року оперативна обстановка на Куп'янському напрямку залишається напруженою, тривають важкі бої.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ. 

Протягом доби військові країни-агресорки завдали артилерійських обстрілів по 100 населених пунктах Харківської, Чернігівської, Сумської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. 

У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку росіяни вели штурмові дії в районах Синьківки, східніше Петропавлівки та Іванівки, де намагалися прорвати оборону наших військ. Саме там було відбито 16 ворожих атак.

Авіаційних ударів зазнало вказане вище село Синьківка, яке знаходиться поблизу лінії зіткнення.

Синьківка та Петропавлівка, Харківська область

Іванівка, Харківська область

Оперативна обстановка на Куп'янському напрямку, Синьківка, Петропавлівка та Іванівка, 21 грудня / Фото: DeepState

Нагадаємо, харківські підрозділи Нацгвардії оголосили набір на низку спеціальностей. Рекрутинговий проєкт дозволить обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де цивільний досвід кандидата буде найбільш корисним.

Раніше ми розповідали, що у Харкові створили call-центр з питань мобілізації та призову на військову службу. Саме там всіх охочих консультують з питань призову на військову службу, інформування про особливості служби в тій чи іншій військовій частині, сприяння зі збором необхідних документів та проходженням медкомісії.

Автор: Анна Хливнюк