Терор мирного населення Харківщини з боку окупантів триває. Є загиблі

13.07.2022 10:20 Новини
Фото: Харківська ОВА Фото: Харківська ОВА
13 липня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Минулої доби росіяни обстріляли Індустріальний та Немишлянський райони Харкова. В результаті події 5 людей отримали поранення. Наразі їхній стан стабільний,  загрози життю немає. Усі вони перебувають у лікарні та отримують необхідну медичну допомогу.

Крім того, цієї ночі окупанти спробували завдати чергового ракетного удару по місту.

«Уночі по Харкову намагалися завдати ракетного удару, але наші ЗСУ зробили все, щоб бєлгородський «гостинець» від сусідів «загубився дорогою». Потерпілих немає», – розповів голова ХОВА.

Продовжилися обстріли Харківської області, де протягом доби ворог завдавав артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Богодухівського, Ізюмського та Чугуївського районів. На місцях подій пошкоджені приватні будинки, а також господарчі споруди.

Загальна кількість поранених за добу – 5.  А саме: 2 людей у Харківському районі, 2 людини в Ізюмському, 1 людина в Богодухівському районі. В селищі Слатине, що на Дергачівщині, загинув 55-річний чоловік.

На території Харківської області продовжуються активні бойові дії. Так, на нашому напрямку російські військовослужбовці зосереджені на обороні утримуваних позицій. Щодо Ізюма – однієї з найгарячіших точок, – то там загарбники вели штурм у напрямку Довгенького, але українські воїни дали агресору відсіч та змусили його відійти з втратами.

Автор: Юлія Гнатченко