У Первомайській громаді розширюється коло отримувачів гуманітарної допомоги

27.04.2022 11:45 Новини
У Первомайському Харківської області розширюється коло осіб, які можуть отримати гуманітарну допомогу за президентською програмою. Наразі вже 1700 осіб отримали такі пакунки.

Про це повідомляє у своєму щоденному зведенні Первомайський міський голова Микола Бакшеєв.

Сьогодні, 27 квітня, до Первомайського надходить нова  гуманітарна допомога за президентською програмою. Таким чином розширюватиметься коло отримувачів гуманітарної допомоги за роками народження. Із завтрашнього дня гуманітарні пакунки будуть доступні мешканцям 1955 року народження. 

Для отримання допомоги містян чекають у Палаці культури «Хімік» з паспортом. Вимушені переселенці поки що продовжують отримувати гуманітарні пакунки на ФОК «Ангар».

Також міський голова звернувся до підприємців, яким подякував за сплату єдиного податку, та закликав усіх, хто вагається, також це зробити.

— Економічна безпека – це один з фронтів нашої країни, на якому ми також з вами тримаємо оборону, – каже Бакшеєв.

Нагадаємо, що додаткові гуманітарні пакети жителі громади та внутрішньо переміщені особи можуть отримати, якщо візьмуть участь у громадських роботах. Вони доступні за умови хорошої погоди щоденно, окрім вихідних. За вчора понад 30 осіб уже скористалися цією можливістю.

Автор: Олександр Манченко