У Вільхуватській громаді шукають працівників для нового ЦНАПу

27.06.2023 11:20 Новини

Раніше у цій громаді на Харківщині ЦНАПу не було, його планують відкривати до 1 січня 2024 року. Зараз повним ходом іде ремонт приміщення.

Як розповів медіа «Слобідський край» начальник Вільхуватської сільської військової адміністрації Євген Шаповал, необхідні документи готові, ремонтні роботи тривають, але є ще одна важлива проблема – кадри.

– Шукаємо професіоналів з вищою освітою, які живуть у громаді або в розташованих поблизу населених пунктах, щоб зручно було їздити на роботу. Та головний критерій – бажання зробити Вільхуватську громаду комфортною в контексті комунікацій влада – громадяни. Щоб люди були мотивовані, а не просто ходити на роботу з восьмої до п’ятої. Щоб вони були зацікавлені забезпечити місцевих жителів якісними адміністративними послугами. Звертатися  треба до сільської військової адміністрації у Приколотному. Чекаємо, нам у ЦНАП потрібна гарна команда, – розповів Євген Шаповал.

За словами начальника СВА, Центр буде обладнано з урахуванням передового досвіду. На першому етапі жителі громади зможуть отримувати до 200 адміністративних послуг.

ЦНАП у Вільхуватській громаді

Нагадаємо, що Вільхуватська громада потерпає через постійні обстріли.

Також нагадаємо, що у Вільхуватській громаді перейменували низку топонімів.

А ще на цьому тижні у Приколотному відкриється відділення "Нової пошти".

Більше новин села Вільхуватка та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Автор: Марія Іващенко