Волонтери Нововодолазької громади зібрали більше 50 тисяч на авто для ЗСУ

27.06.2023 14:50 Новини

Чергова благодійна акція у Нововодолазькій громаді на Харківщині пройшла у незвичайній локації – у лавандовому парку,  розташованому в селі Новоселівка.

Власники парку, Алла  та Дмитро Кущ, запросили до себе всіх, хто хотів допомогти нашим захисникам. Організувала лавандове свято волонтерська група «Родина», коли військові з громади попросили земляків допомогти придбати авто.

– Ми відразу почали пошук транспорту, відкрили збір коштів. Лишалося зібрати ще 50 тисяч гривень. Так і виникла ідея проведення цієї благодійної акції. Зараз саме відкриття лавандового сезону, тож кожен бажаючий міг помилуватися парком, покататися на човні у водоймі, відпочити. Фотографи всім бажаючим робили на згадку світлини, – розповідає керівник волонтерської групи «Родина» Альона Білоконь.

Для дітей було облаштоване спортивне містечко із батутом. Також можна було поласувати пловом, кулешем, пиріжками та охолоджуючими напоями.

Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін подбав про транспорт. До лавандової локації можна було дістатися автобусом із Нової Водолаги. 

На святі було зібрано більше 50 тисяч гривень, тож бійці ЗСУ отримають необхідний їм транспорт.

Фото - зі сторінки Нововодолазької громади у Фейсбуці.

Нагадаємо, що таланти з Нововодолазької громади отримали нагороди на міжнародному фестивалі.

Також Нововодолазька громада отримала автобуси від Угорщини.

Також ми писали, що Нововодолазька громада отримала п’ять потужних зарядних станцій.

Більше новин селища Нова Водолага та інших населених пунктів громади дивіться на нашому сайті.

Автор: Марія Іващенко