Ворог хаотично обстрілює мирне населення Харківської області – ХОВА

14.07.2022 09:35 Новини
14 липня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Цієї ночі російські військовослужбовці завдали чергових ракетних ударів по Немишлянському та Основ'янському районах Харкова. Обстріл стався о 23:00 та після 2:00 ночі. Наразі там пошкоджені об’єкти транспортної інфраструктури, приватне підприємство, зруйнована 3-поверхова будівля та автомобілі. На місцях подій виникли пожежі. Попередньо, постраждалих немає.

Унаслідок злочинних дій росіян минулої доби постраждали мирні жителі Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів. У Чугуївському районі через військові дії госпіталізовано 2 цивільних. Загалом на теренах області зруйновано приватні будинки, господарчі споруди та автомобілі. Крім того, в Ізюмському районі пошкоджена критична інфраструктура, зайнявся дах розподільного пункту електромереж однієї з лікувальних установ.

На Харківському напрямку все ще тривають активні бойові дії. Голова ХОВА повідомляє, що в районі Ізюма окупанти вели вогонь поблизу Барвінкового, Дібрівного, Курульки, Подолівки та Чепіля.

«Ворог намагався йти в наступ в напрямку Курульки, але вкотре зазнав невдачі та зазнав втрати. Наші захисники стійко тримають свої позиції та нищать ворожу живу силу і техніку», – розповів Олег Синєгубов.

Автор: Юлія Гнатченко