Ворог завдав удару по навчальному закладу на Харківщині – ХОВА

05.07.2022 09:39 Новини
5 липня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

5 липня о 02:00 ночі агресор завдав чергового ракетного удару по території Харківщини. Влучання було по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова. На місці події частково зруйнована будівля, а від ракети на території закладу залишилась вирва. Там же перебував один охоронець. Повідомляється, що постраждалих немає.

Продовжилися обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів з артилерії та РЗСВ. Пошкоджень зазнали приватні будинки, виникли пожежі на відкритих територіях. Крім того, унаслідок обстрілів у Кутузівці Харківського району було поранено 81-річну жінку.

За оновленою інформацією Генштабу, на лінії зіткнення ведуться запеклі бої. Так, на Харківському напрямку загарбники зосередилися на стримуванні українських військових. У районі Ізюма обстрілювали наші позиції та намагалися вести наступ у напрямку села Долина. Олег Синєгубов інформує, що українські воїни успішно відбили спроби штурму та змусили окупантів відступити з втратами.

Автор: Юлія Гнатченко