Автобус з пасажирами обстріляли під Харковом

23.01.2019 18:03 Область Online
Фото: Фейсбук/Поліція Харківської області Фото: Фейсбук/Поліція Харківської області
По медичну допомогу звернулися четверо громадян.

За інформацією правоохоронців, близько п’ятої години вечора 22 січня в Новій Водолазі стався конфлікт між водіями автівки та автобуса. Водію «Тойоти» не сподобалося, що його автівку заблокував автобус на паркувальному майданчику біля крамниці. Під час з’ясування стосунків 56-річний водій легковика вистрелив кілька разів гумовими кулями у бік автобуса, в результаті чого розбилося скло, також було поранено перехожого. Після цього між потерпілими та правопорушником виникла бійка.

Поліція, що прибула на місце інциденту, затримала “стрілка”, потім його було госпіталізовано до хірургічного відділення районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забиттями. До медичного закладу також були доставлені ще три чоловіки — 64-річний водій автобуса із забоєм обличчя, 41-річний пасажир автобуса із забоєм голови, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та 39-річний випадковий перехожий, який отримав закриту черепно-мозкову травму, забій та опік живота. Після огляду лікарями вони були відпущені додому.

Поліцейські вилучили з місця події травматичний пістолет, набої та гільзи. Встановлено, що водій «Тойоти» мав дозвіл на зброю.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, йому повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також: До найбільшої ОТГ області ввійде ще одна сільрада

Андрій Соха