Через аварію на тепломережі понад 500 жителів селища під Харковом лишаються без тепла — Оновлено

26.01.2021 11:17 Область Online
Фото: Новини Чернігова Фото: Новини Чернігова
Аварія у селищі Докучаєвське Харківської області сталася вранці, 25 січня.

Як повідомили в Роганській селищній раді, через прорив теплотраси котельню, яка опалює повністю селище, а також навчальне містечко Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва було відключено. Без опалення лишилося 36 будинків.

Аварійні бригади підприємства «Теплові мережі Роганської селищної ради» вже виявили місце прориву. Станом на 15.40 у селищі триває ліквідація аварії. Теплопостачання відновили у 18 будинках навчального містечка.

Читайте також: Під Харковом люди вийшли на протест

— Прорив досить значний. Зараз на місці тривають зварювальні роботи. Ще 20 будинків залишаються без опалення. Усього 536 абонентів. Якщо не буде ніяких ускладнень, то до вечора тепло обіцяють відновити, — повідомила "СК" голова селищної ради Марія Черненко.

ОНОВЛЕНО.  Аварію в селищі ліквідували о 4-й ранку 26 січня. Як повідомили в селищній раді, зранку запустили систему, а працівники ЖЕУ та КП «ТМРСР» перевіряють теплоносії у будинках селища.

Також ремонтні роботи ведуться біля будинку № 29 у навчальному містечку. Там ліквідуються наслідки аварії. Через проведення робіт подачу тепла в будинки: 28, 29, 30, 36 — тимчасово призупинено.

Автор: Марина Проценко