Через сніг в області почали обвалюватися дахи будинків

30.01.2019 14:10 Область Online
Фото: sq.com.ua Фото: sq.com.ua
Протягом кількох днів два таких випадки зафіксовано в Харківському районі та один у Богодухівському.

29 січня в селищі Комунар Харківського району через сніг обвалився дах двоповерхового будинку на 16 квартир. Інцидент стався близько 15 години за адресою: вулиця Науки, 29. Про це йдеться в оперативному зведенні ХОДА.

Обвал на площі близько 100 квадратних метрів стався через надмірне навантаження снігу на дах. Стіни і перекриття будинку не пошкоджені. Травмованих та загиблих внаслідок інциденту немає.

Ще один подібний випадок в Харківському районі стався в селищі Васищеве. За інформацією правоохоронців, обвал даху й стелі та часткове руйнування стіни сталися в одноповерховому будинку барачного типу на чотири квартири, де проживало 13 осіб. На момент аварії у будинку перебували двоє мешканців, ніхто не постраждав. Того ж дня головою Васищівської селищної ради було вирішене питання про тимчасове розселення мешканців вказаного будинку.

Вранці 28 січня через перевантаження снігом обвалився дах приватного будинку в селі Сухини Богодухівського району. Площа обвалу склала близько 80 квадратних метрів. За повідомленням ХОДА, стіни і перекриття залишилися неушкодженими. В будинку ніхто постійно не проживав.

Читайте також: Питання пільгового перевезення знову гостро постало на Харківщині

Андрій Соха