Де ремонтуватимуть дороги на Харківщині у 2022 році

17.01.2022 16:30 Область Online
У Харкові на засіданні комісії з питань бюджету узгодили перелік доріг, які будуть ремонтувати у 2022 році.

Завдяки коштам державної субвенції в 2022 році буде проведено ремонт доріг місцевого значення в Харківській області. Про це розповіли в Харківській обласній раді.

До переліку доріг, які підлягають ремонту, увійшов Богодухівський район з автошляхом Валки – Пархомівка. На ремонт виділяється 67 мільйонів гривень, а важливість даного напрямку полягає в тому, що дорога сполучає дитячий садок, школу та історичну пам'ятку Пархомівський музей. Зазначимо, що музей так само буде відремонтовано в цьому році.

Читайте також: 27 проєктів Лозівської громади отримали фінансування на 2022 рік. Список

Також ремонтні роботи очікують на дорозі Золочів – Козача Лопань. На даному автошляху вже відремонтували аварійний міст, а цього року мають завершити повний ремонт дороги, через яку так само пролягають і шкільні маршрути.

Крім того, очікує ремонту дорога Старий Салтів – Приколотне у Куп’янському районі. В цьому році заплановано ремонтні роботи дорожнього полотна до Великобурлуцької громади. Зазначимо, що цю дорогу ремонтують вже третій рік поспіль, а важливість даного маршруту полягає в тому, що жителі Великого Бурлука їздять у Вовчанську районну лікарню.

Зауважимо, що до переліку ремонту увійшли ті дороги, де пролягають маршрути шкільних та громадських автобусів.

Автор: Микита Гузенко