Де у Харківській області ремонтували дороги

25.05.2020 16:12 Область Online
фото kh.ukravtodor.gov.ua фото kh.ukravtodor.gov.ua
Ремонтні роботи велись на 14 напрямках.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, за минулий тиждень бригади дорожніх працівників ліквідували ямки на 11,8 тисячі квадратних метрах. Усього з початку року в регіоні відремонтовано 96,5 тисячі квадратних метрів аварійної ямковості.

Зокрема, з 15 травня по 22 травня бригада ремонтників працювала в районі села Мирне на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка та в районі села Наталине на під’їзді до автодороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Також велись роботи в районі села Леськівка у напрямку Суми – Краснопілля – Богодухів та траси /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» (в районі сіл Вільне, Артільне, Грушуваха, Сенькове та Пристін).

Ремонтували дорогу Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» (в районі смт Старий Салтів, сіл Зарічне та Бугаївка).

Працювали ремонтники й на автошляху Наталине – Зачепилівка – Перещепине (біля села Абазівка та в районі сіл Кам’янка, Мартинівка та Миколаївка).

Проводилися ремонтні роботи в напрямку Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка (в районі сіл Волохів Яр та місто Балаклія) та на дорозі Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук (у районі смт Печеніги та села Артемівка).

Працювала бригада й у напрямку Гусарівка – Грушуваха (в районі сіл  Гусарівка та Грушуваха) та на межі Харківської області – Краснокутськ – /Р-46/ (у районі села Любівка).

Працювали ремонтники у напрямку  Дергачі – Козача Лопань (у районі міста  Дергачі та смт Козача Лопань), на дорозі Зачепилівка – Кегичівка – Старовірівка (в районі сіл  Миколаївка та Медведівка), Лозова – Близнюки – Барвінкове (в районі м. Лозова), а також Старий Мерчик – Мурафа – Краснокутськ (у районі села Першотравневе).

Дорожні бригади також фарбували огородження, рівняли стійки дорожніх знаків, прибирали ґрунт з-під бордюрного каменю та сміття і встановлювали відображаючі катафоти.

Читайте також У харківській підземці не підвищуватимуть вартість проїзду