Де в області ремонтували дороги

18.08.2020 16:47 Область Online
Фото: dor.kh.ua Фото: dor.kh.ua
Упродовж минулого тижня на Харківщині залатали ямки на понад 16 тисячах квадратних метрів доріг.

Дорожники продовжують наводити лад на дорогах Харківщини. Так, протягом минулого тижня (з 10 серпня по 15 серпня) вони залатали ямки на 16 561 квадратному метрі доріг. А з початку місяця – на 34 280 квадратних метрах.

Як повідомляють у ДП «Харківський облавтодор», минулого тижня у Балаклійському районі роботи проводилися на дорозі Балаклія – Бригадирівка.
У Барвінківському районі латалися ямки на дорозі Червоне – Високе та на під'їзді до села Нікополь.

У Близнюківському районі працювали на дорозі Близнюки – Верхня Самара – Добровілля. У Богодухівському – на дорозі Губарівка – Мар'їне. У Борівському – на дорозі Нижче Солоне – Вище Солоне.

На Валківщині латали ямки на трьох дорогах: Коломак – Огульці, Валки – Мельникове – Миколо-Комишувата – /М-18/, Старий Мерчик – Новий Мерчик.

У Вовчанському районі тривали роботи на дорозі Старий Салтів – Приколотне. У Дворічанському районі поменшало ямок на трьох напрямках: Тавільжанка – Петропавлівка, Фиголівка – Бологівка, Вільшана – Першотравневе.

На Дергачівщині латали ямки на під'їзді до селища Ветеринарне. У Зачепилівському районі – на дорозі Малий Орчик – Залінійне.

Працювали дорожники й на трьох напрямках у Зміївському районі: Зміїв – Таранівка, Н-26/ – Стара Гнилиця – Лиман – Нижній Бишкин, Чемужівка – Борова.

На Золочівщині латали ямки на дорогах Золочів – Козача Лопань, Олександрівка – Лютівка – Лемішине. В Ізюмському районі – на дорозі Студенок – Суха Кам'янка.
Латалися ямки й на під’їзді до села Антонівка Кегичівського району. Велися робити також й на дорозі станція Водяне – Різуненкове у Коломацькому районі.

А на Красноградщині дорожники ліквідовували ямки на напрямках Нова Водолага – Медведівка – Соснівка – Наталине, Валки – Мельникове – Миколо-Комишувата –- /М-18/ та на під'їзді до села Кобзівка.

У Краснокутському районі велися роботи на під’їзді до села Олексіївка. На Куп’янщині – на дорозі Моначинівка – Прилютове.

У Лозівському районі тривали роботи на дорогах Панютине – Стара Володимирівка, Надеждине – Чернігівське. А в Нововодолазькому районі поменшало ямок на під’їздах до села Охоче та до села Павлівка.

На Первомайщині велися роботи на дорогах Паризьке – Максимівка – Одрадове, Слобідське – Михайлівка – Картамиш.

У Печенізькому районі було відремонтовано під’їзд до села Новий Бурлук. У Сахновщинському районі – дороги Сахновщина – Новомихайлівка – Олійники та Сахновщина – Великі Бучки – /М-18/.

У Харківському районі тривали роботи на дорогах /М-18/ – Буди – Коротич, Липці – Тернова, Руські Тишки – Зелене та на під’їздах до селища Ударне й до станції Тернова.

Латали ямки й на Чугуївщині: /М-03/ – станція Гракове – Базаліївка – Плотина, /Н-26/ – Стара Гнилиця – Лиман – Нижній Бишкин та на під’їзді до села Зелений Колодязь.

Працювали дорожники й у Шевченківському районі: Безмятежне – Кравцівка та Борівське – Волоська Балаклія.

Читайте також: У Пісочині на пішохідному переході автівка збила мати з немовлям – ОНОВЛЕНО

Автор: Андрій Соха