Масовані обстріли населених пунктів Харківщини не припиняються: є загиблі

01.07.2022 11:35 Область Online
За добу російські окупаційні війська ракетами та артилерією обстріляли чотири райони Харківської області. У результаті бомбардувань є загиблі та поранені. Також зруйнована цивільна інфраструктура.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом доби російські війська обстріляли Слобідський та Індустріальний райони міста Харкова. Відомо, що по Індустріальному району було завдано ракетного удару з боку російського міста Бєлгород. Через обстріли пошкоджено промислові будівлі, здійнялися пожежі, які рятувальники оперативно загасили. Також було поранено одну людину.

 У Харківській області ворог обстрілював населені пункти Ізюмського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів. У результаті цього постраждали приватні будинки, виробничі потужності та господарчі споруди. Працівники ДСНС також загасили кілька пожеж. В Ізюмському районі загинуло три людини, ще дві отримали вибухові поранення. У Чугуївському районі одна людина загинула та одна була поранена. У Харківському районі одна людина отримала поранення.

Також на території Харківщини продовжуються активні бойові дії. На півночі області ворог утримує зайняті позиції. У районі Ізюма російські війська перегруповуються для того, щоб продовжити наступ на місто Слов’янськ Донецької області. Українські військові відбивають атаки та завдають росіянам суттєвих втрат.

Автор: Олександр Манченко