Масштабна пожежа у Харкові та трагічні наслідки в районах: ворог завдав удару

04.09.2022 09:55 Область Online
Крім Харкова, окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській та Чугуївський райони області. Є загиблі та поранені.

Уночі Харків зазнав чергового ракетного удару по цивільній інфраструктурі. 

Пожежа в ресторанному комплексі в Харкові 4.09.22
Одна з ворожих ракет влучила у ресторанний комплекс, що в Київському районі міста. Всі його забудови були побудовані з деревини, тому відразу після вибуху виникла пожежа, яка охопила майже всю територію комплексу. Горіли дві основні будівлі та літній павільйон на загальній площі 2200 кв. м. До ліквідації пожежі було задіяно 8 пожежних автоцистерн, пожежно-рятувальний автомобіль першої допомоги та близько 50 осіб особового складу ДСНС.

Пожежа у ресторані в Харкові вісля обстрілу 4.09.22

Пожежа у ресторані в Харкові після обстрілу 4.09.22

Основне завдання рятувальників полягало в унеможливленні подальшого розповсюдження вогню на сусідні забудови та лісовий масив.
Будівля повністю вигоріла. На місці виявлено влучання двох ракет – дві вирви у землі. Вилучені уламки ракет комплексу С300.

Пожежа у ресторані в Харкові після обстрілу 4.09.22 будівля вигоріла вщент
3 вересня ворог завдав масованих і хаотичних артилерійських обстрілів по селу Безруки Дергачівсьої громади. Сили ДСНС там одночасно гасили 12 пожеж.
На території Золочівської громади окупанти вдарили по складській будівлі одного з фермерських господарств. Рятувальники боролись з пожежею на площі 1750 кв. м.
Загалом пожежі, спричинені влучанням ворожих боєприпасів, трапились у Харківському (15), Ізюмському (2), Богодухівському (3), Чугуївському (1) районах Харківщини та одна у м. Харкові.
На жаль, у Чугуївському районі загинула 45-річна жінка. Жінка 64 років госпіталізована з пораненнями. В Ізюмському районі поранень дістав чоловік 43 років.

Автор: Інна Можейко

Теги: