На Харківщині поліція врятувала хлопчика та молоду жінку від самогубства

09.01.2020 15:00 Область Online
Фото: rivnepost.rv.ua Фото: rivnepost.rv.ua
11-річний хлопчик хотів стрибнути з даху дев'ятиповерхівки, а 26-річна жінка — з вікна четвертого поверху.

8 січня відразу в двох районах Харківщини поліцейські запобігли спробам самогубства. Так, у Вовчанську правоохоронці вчасно забрали з даху багатоповерхівки 11-річного хлоп’я, який виказував наміри стрибнути вниз. За інформацією поліції, таким чином дитина хотіла привернути увагу рідної матері, яка у 2017 році була позбавлена батьківських прав.

Поліцейські врятували хлопчика та передали його до районної служби у справах дітей.

Читайте також: На Харківщині затримали чоловіка, який у паливному баку авто перевозив наркотики

Відносно батьків складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
У цей же день, але в селищі Слобожанське Зміївського району 26-річна жінка хотіла вистрибнути з вікна четвертого поверху. Патрульні оперативно прибули на місце, встановили квартиру та постукали у двері. Жінка двері їм відчинила, але швидко повернулася на підвіконня.

Як повідомляють у главку обласної поліції, під час перемовин правоохоронцю вдалося схопити жінку та відвести її подалі від вікна. Потім поліцейські викликали медиків для надання жінці психологічної допомоги.

Автор: Андрій Соха