На Харківщині упіймали рецидивіста, що вкрав овочі та переховувався від слідства

20.11.2020 16:16 Область Online
Уродженець Красноградського району Харківської області декілька місяців переховувався від слідства після крадіжки на овочевій фабриці. 20 листопада поліція повідомила, що його затримали.

Події відбувалися ще влітку. 27 липня охоронець Красноградської овочевої фабрики заявив у поліцію, що двоє невідомих крадуть овочі на полі, яке належить підприємству. 

На місці події поліцейські виявили двох раніше судимих чоловіків 35-ти і 50-ти років. Вони встигли викрасти близько 30 кілограмів перцю. Крадіїв затримали. Але один з них, 35-річний злочинець, під час досудового розслідування втік від слідства. Через це його оголосили у розшук.

Читайте такожПогрожував колишній дружині, а підірвався сам. Подробиці вибуху у Харкові

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили його місцезнаходження. Чоловік переховувався у Харкові.

Слідчі Красноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 185 (замах на крадіжку) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років. 50-річний крадій уже відбуває покарання.

Автор: Тамара Кіч