Невідомі обікрали редакцію районної газети на Харківщині

02.11.2019 15:12 Область Online
Фото: mk.ru Фото: mk.ru
Грабіжники забрали ноутбук, фотоапарат та гроші.

У ніч з 30 на 31 жовтня невідомі через вікно пробралися в редакцію богодухівської районної газети «Маяк» і викрали цінні речі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила головний редактор видання Тетяна Чернишова.  

– Для мене найцінніший – мій робочий ноутбук, моє знаряддя праці, і те, що лишилось на ньому, – документи в електронному вигляді, запити, листи, матеріали, заготовки для майбутніх публікацій і книги про освітян, фото за 5 останніх років, – пише Тетяна Чернишова.

Також, за словами головного редактора, з редакції поцупили фотоапарат і гроші за передплату, а саме шість тисяч гривень. Крім цього, грабіжники винесли й інші дрібні речі – вазу з квітами, куртку, шарф тощо.

Цю інформацію підтвердили і в правоохоронних органах. Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Харківській області, за цим фактом слідчі  Богодухівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

На даний час поліцейськими вживаються  заходи для  встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Читайте також: У Лозовій чоловік згорів у власній автівці