Нові школи в області закривають на карантин

13.02.2018 12:28 Область Online
Фото: http://nordbess-news.cv.ua Фото: http://nordbess-news.cv.ua
Через епідеміологічну ситуацію кілька навчальних закладів у Вовчанському, Нововодолазькому, Первомайському та Харківському районах тимчасово припинили навчальний процес.

Так, минулого тижня на Вовчанщині навчальний процес припинили у трьох школах — Білоколодязькому НВК, Вовчанській загальноосвітній школі № 6 та Рубіжненському НВК. На цьому тижні діти вийшли на заняття, але через те, що епідеміологічна картина не змінилася, учнів знову відправили на вимушені канікули, повідомили у Харківському обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Але цього тижня до вищезгаданих навчальних закладів приєдналося ще три школи. Так, з 13 лютого у районі прийняли рішення припинити навчальний процес у Вовчанській гімназії № 1, загальноосвітній школі № 3 та Іванівській загальноосвітній школі.

Покотилася хвиля шкільних карантинів у Первомайському. Тільки-но за парти після тижневої перерви сіли учні школи № 7, як на цьому тижні  на карантин відправили школярів іншої загальноосвітньої школи міста — № 6. Одну школу закрили і в Люботині — тут до понеділка вдома перебуватимуть учні загальноосвітньої школи № 6.

Також, орієнтовно до п'ятниці, повністю припинили заняття в Нововодолазькому ліцеї. Тижнем раніше на карантин тут відправили другокласників.

Читайте також: Ізюм лідирує за кількістю захворілих на грип

Олександр Ушаков