Нові «швидкі» та шкільні автобуси придбали в Красноградському районі

20.09.2018 16:45 Область Online
Фото: Марина Проценко Фото: Марина Проценко
19 вересня жителі Красноградщини відсвяткували 75-річчя з дня визволення від нацистських загарбників та День міста.

Цьогорічний День міста запам'ятається місцевим жителям поповненням автопарку.Так, районний відділ освіти отримав ключі від двох шкільних автобусів. Транспорт буде підвозити дітей та педагогів до Піщанського НВК, Красноградської школи № 1, Красноградських НВК № 2 та № 3, а також гімназії «Гранд». 

Парк району поповнився не тільки шкільними автобусами, але й медичними автівками.

Для Красноградської центральної районної лікарні придбали сучасний комфортний та швидкісний автомобіль швидкої допомоги з необхідним медичним обладнанням для невідкладної медичної допомоги та для транспортування хворого до лікувально-профілактичних закладів Харкова.

– Для транспортування тут є все необхідне – меблі, ноші, каталки, приймальний пристрій для перенесення пацієнта, іммобілізаційні засоби, дефібрилятор з ритмом та записувачем показників пацієнта, а також сумка для невідкладної допомоги, портативна система для догляду за диханням та інше, – розповіли медики.

Ще одну автівку отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району. Відтепер працівники їздитимуть на виклики на новому позашляховику Renault Dokker.

Читайте також: Подвійне свято в Новій Водолазі. Як райцентр День селища відзначав 

Всього із районного бюджету на оновлення автопарку виділили 7,5 мільйона гривень.

Автор: Марина Проценко