Окупанти завдали ударів по чотирьох районах Харківщини

31.07.2022 10:45 Область Online
Фото: головне управління ДСНС Фото: головне управління ДСНС
Поранено мешканця Дергачівської громади Харківської області.

Як повідомив   голова ХОВА Олег Синєгубов, по області окупанти завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському та Богодухівському районах. Горіли відкриті території, приватні будинки, господарчі споруди та  знову поля з урожаєм. 

В  Ізюмському районі внаслідок обстрілів кілька разів горіли хвойні підстилки в лісництві. У Харківському районі в Циркунах та Вільхівці горіли відкриті території та господарча споруда приватного сектора. У Чугуївському районі внаслідок артобстрілів горіли відкриті території. У  Богодухівському  районі в селищі Золочів горіла пшениця на площі 5 гектарів. 

Протягом доби від обстрілів росіян отримав поранення 39-річний чоловік у Дергачівській громаді. 

У селі Вільхівка на міні відірвався 37-річний комбайнер, зараз його стан середньої тяжкості. 

В обласному центрі  вночі 31 липня   окупанти завдали ударів по Немишлянському району Харкова. За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, постраждалих немає. Пошкоджена виробнича будівля. Горіло обладнання та готова поліграфічна продукція. Зафіксовані удари завдано, попередньо, ракетно-зенітним комплексом С-300.


Крім того, близько 17-ї години внаслідок ударів у Київському районі виникла пожежа в господарчій споруді приватного сектора. 

Раніше ми писали також, що у  Харківській області на протитанковій міні підірвався комбайн 

 

Автор: Інна Можейко