ПриватБанк підтримує відмінників шкіл Харківщини

Promo
27.05.2019 13:30 Область Online
Наприкінці травня українські школярі — випускники середньоосвітніх учбових закладів вирушають у доросле життя.

У цей важливий день привітати дітлахів та вчителів приїздять керівники області, міст та районів, промислових підприємств та фінансових установ. За традицією, приїздять не з порожніми руками.

Цього разу на свята “Останнього дзвоника” у Слатинській ліцей та Дергачівський ліцей № 3 Дергачівського району Харківської області завітала голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. Вона побажала школярам гарного настрою, успіхів у подальшому навчанні, удачі і мирного неба. Також вручила найкращим вчителям і учням грамоти і подяки облдержадміністрації.

— Ми дійсно пишаємося нашою загальноосвітньою школою, адже Харківська область декілька років поспіль посідає перше місце в країні за доступністю та якістю освіти, — відзначає голова ХОДА Юлія Світлична. — Наші вчителі — найкращі, а учні — найрозумніші.

Не залишився осторонь і давній партнер педагогів Харківської області ПриватБанк. На святах "Останнього дзвоника" у Слатинському та Дергачівському ліцеях банкіри разом з компанією Mastercard теж відзначили відмінників та переможців спортивних та інтелектуальних змагань. Кращі учні отримали 10 сучасних планшетів вартістю 6 тис. гривень кожний, які їм обов’язково знадобляться у подальшому навчанні та будуть корисні у повсякденному житті.

Серед нагороджених Єлизавета Сорочинська, учениця 3-б класу Слатинського ліцею. Незважаючи на вік, вона вже стала переможницею та призеркою Кубків України із спортивного фітнесу. У цьому ж ліцеї навчається і шестикласник Денис Івахненко — неодноразовий призер та лауреат Всеукраїнських музичних фестивалів-конкурсів.

Науковими досягненнями можуть похвалитися учні Дергачівського ліцею № 3 Яна Галета, Анастасія Рудич, Софія Подольська. Ці дівчата вибороли призові місця в обласних етапах Малої академії наук та всеукраїнських олімпіадах з археології, української мови, геології, геохімії та мінералогії.

Читайте також: ПриватБанк назвав фінансових геніїв – 2019

— Протягом кожного навчального року ми завжди поруч з педагогами, — підкреслює керівник напрямку з просування послуг бюджетним організаціям ГРУ ПриватБанку в Харківській області Сергій Колпаков. — На всі свята — від першого до останнього дзвоника ми готуємо приємні сюрпризи, подарунки, відзначаємо найкращих учнів та вчителів, передаємо школам та ліцеям обладнання, навчальні посібники, книги. Це входить у генеральну стратегію державного банку — підтримувати освіту. І ще одна приємна традиція. Наприкінці навчального року ми нагороджуємо учнів за їх досягнення в спортивних змаганнях, наукових олімпіадах, конкурсах, турнірах. Щирі побажання, приємні та корисні подарунки мають надихнути учнів та вчителів на плідну працю та успішне навчання вже наступного навчального року.