Районний дайджест — які дороги області відремонтували на тижні

10.05.2019 16:22 Область Online
Фото:www.siteadvisor.com Фото:www.siteadvisor.com
Поточний ремонт ведеться на дорозі Мерефа – Лозова – Павлоград – поблизу села Бірки та в межах села Таранівка Зміївського району.

Повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації. 

Роботи тривають на дорозі Харків – Вовчанськ, біля села Молодове та в межах села Симонівка Вовчанського району, на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, поблизу міста Зміїв та в межах села Андріївка.

 – Також у межах села Печеніги виконуються роботи на дорозі Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук. Ремонт також заплановано на дорогах Старий Мерчик – Мурафа – Краснокутськ і Дергачі – Козача Лопань. Щодо робіт на цих напрямках уже проведені аукціони та визначені переможці, – сказав заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.

За його інформацією, останній тиждень дорожники працювали над ліквідацією ямковості на основних напрямках області: окружній автодорозі навколо Харкова, автодорозі Харків –Красноград – Перещепине, Харків – Сімферополь, Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка, Харків – Вовчанськ, Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук, Чугуїв – Мілове, Харків – Золочів, Кегичівка – Сахновщина, Сахновщина – Ізюм, Ст. Мерчик – Мурафа – Краснокутськ, Лозова – Близнюки – Барвінкове, Богодухів – Краснопілля, Наталине – Зачепилівка – Перещепине та ін.

Роботи ведуться і на дорогах місцевого значення. Поточний середній ремонт триває на таких напрямках: Харків – Липці – Борисівка, Куп’янськ – Кругляківка, Моначинівка – Прилютове, Миколаївка – станція Тополі, Балаклія – Бригадирівка. Також роботи проводяться на під’їзді до села Малі Проходи.

Читайте також: Відеофіксація, штрафи та техогляд: на водіїв чекають нововведення