Тарифні протести відбулися у 13 районах Харківщини

10.01.2021 17:18 Область Online
Фото: Нова Водолага/Facebook Фото: Нова Водолага/Facebook
Заходи проти зростання тарифів відбулися 10 січня у Харкові та 13 районах області.

За даними відділу комунікації поліції Харківської області, акції відбулися у Балаклійському, Харківському, Зміївському, Вовчанському, Нововодолазькому, Чугуївському, Дергачівському, Лозівському, Богодухівському, Ізюмському, Золочівському, Валківському і Барвінківському районах.

Близько 50 мешканців Балаклії перекрили рух транспорту на пішохідному переході в районі перехрестя вулиць Центральної та Соборної.

У місті Люботин на площі Соборній майже 150 учасників акції підписали петицію проти підвищення тарифів. Також 15 місцевих мешканців майже півгодини перекривали рух транспорту по пішохідному переходу на трасі Київ – Харків – Довжанський.

У Зміївському райони акції протесту пройшли у місті Зміїв, селищі Слобожанське та селах Таранівка і Лиман.

Біля Вовчанської державної районної адміністрації в мітингу проти підвищення цін на комунальні послуги взяли участь понад 70 громадян. Близько сорока хвилин рух транспорту по вулиці Соборній був обмежений.

Читайте також: Жителі трьох населених пунктів Харківського району вийшли на протест

Також акції протесту біля райдержадміністрацій пройшли у Новій Водолазі, Чугуєві, Дергачах, Лозовій, Богодухові, Ізюмі, Золочеві, на майданчику перед ЦНАП у Мерефі, на центральній площі у Валках, перед міською радою у місті Барвінкове, а також біля Харківської міської ради.

Загалом у масових заходах взяли участь понад 1000 учасників. Охорону публічного порядку здійснювали понад 220 поліцейських.

Інформація про події зареєстрована в Єдиному обліку територіальних підрозділів поліції.