Три села на Харківщині залишилися без газу

28.09.2020 14:17 Область Online
фото pixabay.com фото pixabay.com
Газу не буде у селах Балаклійського, Вовчанського та Чугуївського районів.

Як повідомили в АТ «Харківгаз», з 28 вересня 2020 року тимчасово припиняється газопостачання села Бригадирівка Балаклійського району, села Шевченкове Перше  Вовчанського району та села Василів Хутір, що на Чугуївщині.

Відключення пов’язано з проведенням ремонтних робіт на газопроводах середнього та низького тиску. Відновити поставку газу в житлові будинки планується з 2 жовтня 2020 року після завершення робіт та проведення випробувань газопроводів.

Також у «Харківгазі» попередили, що з 28 вересня відключать газ у Валках за адресою: пров. Майський, будинки 31, 33, 35. Це пов’язано з проведенням будівельно-монтажних робіт на газопроводі. Газопостачання у ці будинки відновлять після проведення ремонтних робіт за умови обов’язкової присутності усіх мешканців квартир, наявності актів повторної перевірки димових та вентиляційних каналів, договорів на технічне обслуговування систем газопостачання будинку (та кожної квартири окремо) та усунення власником будинку всіх зауважень та приписів газового господарства.

Читайте також У Харківській області відремонтували дорогу, яка з’єднує чотири райони