У Балаклійському районі школяр отримав травму під час уроку

14.03.2019 10:31 Область Online
Фото: three-sisters.ru Фото: three-sisters.ru
Інцидент стався в Шевелівській загальноосвітній школі.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Харківській області,16-річний учень Шевелівської загальноосвітньої школи Балаклійського району отримав пошкодження зв’язки колінного cуглоба на уроці «Захист Вітчизни».

Хлопець травмувався 5 березня, під час відпрацювання прийомів боротьби із 61-річним вчителем. Після надання медичної допомоги школяр перебуває на амбулаторному лікуванні.

Після цього випадку до дирекції школи надійшло колективне звернення з проханням замінити даного викладача. Вчитель своєї провини не визнав, тому батьки хлопця звернулися до поліції.

За фактом події слідчі Балаклійського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статтею 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, поліцейські опитують вчителів та учнів Шевелівської загальноосвітньої школи.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Понад 45 мільйонів гривень отримали жителі Харківщини