У Балаклійському районі заблукав велосипедист. Фото

01.11.2018 10:27 Область Online
Фото: m.rus.delfi.lv Фото: m.rus.delfi.lv
Прогулянка лісом для 46-річного місцевого жителя обернулася справжньою пригодою.

Позавчора, 30 жовтня, 46-річний чоловік заблукав у лісовому масиві Балаклійського лісгоспу. Він катався в лісі на велосипеді. Раптом зрозумів, що скоро сяде сонце, а він не знає, де знаходиться. Тоді він о 16:56 по мобільному телефону звернувся по допомогу до рятувальників. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Харківській області.

ДСНСники поставили йому декілька запитань і за відповідями, за тими орієнтирами, що він бачив, установили приблизне місцезнаходження. Туди виїхала оперативна група Балаклійського райвідділу Головного управління ДСНС у Харківській області в складі чотирьох чоловік. Рятувальники скоординували рух заблукалого в бік найближчого села Крейдянка.

О 18:30 пошукова група встановила з 46-літнім чоловіком візуально-голосовий контакт. До цього моменту весь час з велосипедистом велася розмова мобільним телефоном, під час якої чоловіка постійно координували та підтримували психологічно. Коли заблукалий і рятувальники зустрілися між ними виявилася водна перешкода – річка Ляхова завширшки близько 300 метрів. Тож рятувальники на гумовому човні переправили чоловіка через річку і провели до Крейдянки, відкіля 46-річний чоловік самостійно пішов у своїх справах.

 

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Читайте також: На яку погоду розраховувати харків’янам на початку листопада