У Близнюках жінка вбила свою новонароджену дитину. Фото

03.04.2018 16:57 Область Online
Фото: Народна Правда Фото: Народна Правда
Експертиза встановила, що дівчинка народилася живою, а померла внаслідок перекриття дихальних шляхів.

33-річну жительку селища Близнюки підозрюють у вбивстві новонародженої доньки. Про це повідомляє ТРК «Сігма». За інформацією старшого інспектора Лозівського відділу поліції Анастасії Василевської, 16 березня до правоохоронців зателефонував чоловік та розповів, що раніше вагітна односільчанка почала з'являтися на вулиці без ознак вагітності та без дитини.

За адресою виїхали правоохоронці, які встановили, що 2 березня жінка народила дитину вдома, потім вбила її та викинула тіло дитини у туалет на подвір’ї. Також з'ясувалося, що на лікарняному обліку горе-мати не стояла, а наступного дня після трагедії поїхала на роботу до Харкова.



За словами Анастасії Василевської, експертиза встановила, що дитина народилася живою, але померла через перекриття дихальних шляхів. Породіллі вже оголосили про підозру у вбивстві власної новонародженої дитини. Максимально жінці може загрожувати до 5 років в’язниці, бо в неї є ще двоє неповнолітніх дітей, яких, за неофіційною інформацією, виховує мати підозрюваної.  

Читайте також: У Харкові обвалився колектор — 70 будинків залишаються без води

Олександр Ушаков