У Дергачах добудували фізкультурно-оздоровчий комплекс – ФОТО

17.12.2020 17:02 Область Online
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
ФОК у Дергачах Харківської області побудували в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Як зазначають у ХОДА, займатися спортом у новозбудованому спортивному об’єкті зможуть всі охочі. Одночасно у комплексі зможуть займатися близько 80 осіб, а протягом дня його зможуть відвідати 400 осіб.

На першому поверсі ФОКу розміщується багатофункціональна зала для ігрових видів спорту: мініфутболу, баскетболу та волейболу, також тренажерна зала і фітнес-центр. Будівля оснащена роздягальнями з душовими кабінами, кабінетом надання медичної допомоги, тренерською кімнатою.

17 грудня спортивну споруду проінспектували міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов та голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук. Міністр зазначив, що, на його думку, Дергачівщина і далі має брати участь у президентській програмі «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість скоригованого проєкту будівництва ФОКу склала майже 29 мільйонів гривень – це переважно кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Під час огляду будівлі голова ХОДА Айна Тимчук акцентувала увагу на сучасності ФОКу, який обладнано відповідно до вимог інклюзії. Наразі проводиться робота з введення споруди в експлуатацію.

Читайте також: Два села в Ізюмському районі лишилися без газу