У Києві знайдено мертвим колишнього редактора близнюківської газети

14.03.2019 13:33 Область Online
Фото: www.unian.net Фото: www.unian.net
Останні роки Олександр Бухтатий працював у департаменті інформполітики Адміністрації Президента.

14 березня у Києві знайдено мертвим головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого. Як повідомляє “Детектор Медіа”, близько 7 години ранку на вулиці Багговутівській (Шевченківський район Києва) біля воріт церкви перехожі знайшли труп чоловіка.

Лікарі “швидкої” констатували смерть. За словами медиків, у чоловіка розбита голова.

Директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко повідомив, що загиблий — Олександр Бухтатий. Також він додав, що є підозра про насильницьку смерть. Наразі проводиться судово-медична експертиза.

За словами речника МВС, загибель Олександра Бухтатого не пов’язана з його службовою діяльністю, швидше за все, йдеться про корисливі мотиви злочину.

У той же час, за словами речника Національної поліції Ярослава Тракала, за попередньою інформацією явних слідів та ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

Олександр Бухтатий свого часу працював головним редактором близнюківської районної газети “Нове життя”. Родина загиблого — дружина й син — проживають у Близнюках. За словами головної редакторки “Нового життя” Ірини Воронкіної, Олександр Бухтатий працював у Києві, але майже щотижня приїжджав до своєї родини.

Андрій Соха