У Лозівському районі пиятика двох чоловіків закінчилася трагедією. Фото

04.07.2018 14:28 Область Online
Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
22-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

1 липня до Лозівського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки, яка розповіла, що її 62-річний батько близько тижня не виходив на зв'язок. Чоловіка без ознак життя виявили за місцем мешкання, — повідомили у поліції. 

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті загиблого стала комплексна травма голови та тулуба. В ході розслідування було встановлено, що загиблий останнім часом спілкувався з 22-річним односільчанином. Були підстави вважати, що хлопець причетний до вчинення вказаного злочину. Так, 2 липня за місцем його мешкання було проведено обшук, в ході якого поліцейські виявили та вилучили речові докази.

За словами начальника Лозівського відділу поліції Миколи Пономаря, протягом доби правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Було встановлено, що 28 червня 22-річний хлопець перебував в гостях у загиблого. На кухні вони разом розпивали спиртні напої. Раптово між ними виник конфлікт, який перейшов у бійку. Зловмисник завдав потерпілому удари руками по тулубу, внаслідок чого останній впав на підлогу. Потім зловмисник продовжив бити господаря житла дерев’яною палицею. Від отриманих ушкоджень 62-річний чоловік помер.

Фото з місця злочину

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно чоловіка.

Микола Мельник

Теги: