У Лозівському та Балаклійському районах ремонтують мости

10.07.2019 10:30 Область Online
Фото: САД у Харківській області Фото: САД у Харківській області
Дорожники ремонтують шляхопроводи на дорозі Мерефа – Лозова – Павлоград та Андріївка – Курган – Мілова.

Як повідомили у САД в Харківській області, дорожники продовжують ремонт шляхопроводу на автомобільній дорозі Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград біля села Таранівка Лозівського району. Станом на 10 липня тут виконуються роботи на одній половині споруди. Бригади вже провели демонтаж мостового полотна, огороджень, армування та бетонування накладної плити. Тривають роботи з ремонту опор, прогонових будов.

Також шляховики працюють над ремонтом ще одного мосту на цій дорозі – біля села Іванівка Лозівського району. Тут на одній половині споруди вже виконали демонтаж мостового полотна, огороджень. Тривають роботи з ремонту опор, прогонових будов та армування накладної плити.

Окрім цього, у Лозівському районі відремонтують міст через річку в селі Катеринівка та шляхопровід за Лозовою. За інформацією начальника з розвитку доріг Служби автодоріг у Харківській області Сергія Пляки, роботи планують завершити у кінці вересня – на початку жовтня.

З 1 липня капітальний ремонт розпочали й на мосту між селищами Донець та Андріївка, де два роки тому обвалилася пішохідна частина. Нагадаємо, міст через річку Сіверський Донець на дорозі Андріївка – Курган – Мілова обвалився у травні 2017 року. У результаті події ніхто не постраждав. А рух на мосту дорожники відновили через два місяці.

Як повідомили в Балаклійській РДА, станом на 8 липня вже проведено фрезерування асфальтового покриття мосту. Також з правого боку демонтовано перильне огородження, пішохідний тротуар, після чого з боку селища Донець будівельники почнуть армування та виконання монолітного поясу.

Читайте також: Як на Харківщині порушують виборче законодавство

Об’їзд здійснюється згідно з транспортною схемою через населені пункти за маршрутом Андріївка – Слобожанське – Лиман (автомобільна дорога Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка);
Лиман – Шебелинка (автомобільна дорога О211234 Стара Гнилиця – Лиман – Нижній Бишкин, Т21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка); Шебелинка – Донець (автомобільна дорога С210104 Донець – Шебелинка).