У Первомайському ліцей відправили на дистанційне навчання

05.03.2021 10:30 COVID-19
Первомайський ліцей №2 із 4 березня працює у дистанційному режимі через захворюваність серед учителів. Про це сьогодні, 5 березня повідомили у відділі освіти міськради.

Як розповіла "Слобідському краю" начальниця відділу освіти Аліна Садченко, навчання чотирьох класів у Первомайському лицеї №2 проходить у дистанційному режимі через захворюваність серед учителів. У п'ятьох педагогів підтверджена коронавірусна хвороба Covid-19, а у ще десяти - інші сезонні захворювання. На дистанційці ці класи навчатимуться до 12 березня.

Також, ще два класи навчаються дистанційно у ліцеї №5. Там виявили коронавірусну хворобу у двох учнів. Школярі навчатимуться удома до 9 березня.

Крім того, відучора продовжили дистанційну форму навчання у Піско-Радківській школі на Борівщині. Рішення про продовження дистанційного навчання ще на тиждень у Піско-Радьківській школі прийняли 4 березня, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Борівської селищної ради.

Читайте такожШколи Лозівської громади переводять на дистанційку через проблеми з водою

Рішення ухвалили тому ,що стало відомо про нові випадки захворювання на COVID-19 серед працівників та учнів Піско-Радьківської школи. Дистанційне навчання там буде тривати до 12 березня включно.

Нагадаємо, навчальні заняття у Піско-Радьківській ЗОШ І-ІІІ ступенів та в Окружному опорному закладі «Борівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1» були переведені у дистанційну форму 19 лютого терміном на 14 днів.