У селі на Харківщині двоє чоловіків обікрали підприємство більше ніж на 2,5 млн гривень

24.06.2022 10:46 Область Online
Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура
За інформацією Харківської обласної прокуратури, групу чоловіків із села Котляри Харківського району області судитимуть за крадіжку майна в умовах воєнного стану.

Повідомляється, що 21 березня 2022 року в селі Котляри, що у Харківському районі області двоє чоловіків 34 та 44 років проникли на територію одного з підприємств, яке тимчасово припинило роботу через військові дії. Метою зловмисників було викрадення майна. Так один з них поцупив екскаватор-вантажувач, вартість якого складає майже 2,5 млн гривень, а його напарник вібротрамбовку для ущілювання ґрунту, яку згодом погрузив до багажника автівки. Після скоєння злочину обидва втекли.

На сьогоднішній день злодії перебувають під вартою.

Харківською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану, та за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 289 КК України). Зазначений акт уже направлено до Полтавського районного суду Полтавської області. Щодо досудового розслідування, то його проводили слідчі відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліціі № 1 ГУНП у Харківській області.