У Шевченківській районній лікарні пограбували двох пенсіонерок

11.02.2021 13:05 Шевченкове
Пацієнтка Шевченківської райлікарні Харківської області поцупила у сусідок по палаті два мобільні телефони та сережки.

Із відповідною заявою до поліції Куп'янського районного відділу звернулася медсестра місцевого хірургічного відділення. Вона розповіла, що одна з пацієнток відділення відкрито поцупила сережки та два мобільні телефони у сусідок по палаті.

Читайте також:  У Золочеві літнє подружжя отруїлося чадним димом

У скоєнні злочину працівники поліції викрили 33-річну мешканку Шевченківського району. Жінка перебувала на лікуванні в одній палаті разом із двома літніми жінками.

Одного дня вона сказала пенсіонеркам про те, що до будівлі нібито підійшли зловмисники і вимагають віддати коштовності та цінні речі.

З її слів, злодії погрожували застосуванням смертельного газу в разі невиконання умов. Після цього 33-річна пацієнтка заволоділа мобільним телефоном однієї з жінок та власноруч зняла з неї сережки.

Виходячи з палати, правопорушниця прихопила з тумбочки мобільний телефон ще однієї пацієнтки. Правоохоронці затримали злодійку на вулиці, де вона намагалася продати вкрадене.

Слідчі відділення внесли відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.