У снігу на Харківщині застрягла вантажівка і рейсовий автобус

12.02.2020 15:28 Область Online
Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
Водіям допомагали вибиратися зі снігового полону поліцейські і просто небайдужі люди.

Вчора, 11 лютого, в Харківську область з боку Полтавської області зайшов циклон, який приніс хуртовини та сильний вітер. Через негоду на дорогах області у водіїв виникли проблеми з рухом. Їм на допомогу приходили як спецслужби, так і просто небайдужі люди.

Надзвичайна подія через негоду трапилася у Борівському районі. О 12:20 з Харкова до Борової виїхав автобус, а за кілька кілометрів до Підвисокого Борівського району автобус розвернуло посеред дороги, і він застряг у снігу. Водій КрАЗа, що їхав цією дорогою, намагався витягнути автобус, але і вантажний автомобіль застряг. Про це повідомляє «Часопис Борівщини».

Читайте також: Негода на Харківщині: в п'яти районах області не було електрики

4 години пасажири чекали допомоги, але її не було. Один із пасажирів зателефонував керівнику сільгосппідприємств Борівського району Івану Любому, який приїхав трактором і розчистив дорогу, щоб автобус міг виїхати. Пасажири запропонували своєму рятівнику заплатити за пальне, втім він відмовився. У Борову автобус приїхав о 19-й годині.

А у Балаклійському районі поліцейські допомогли витягти зі сніжного замету вантажівку, яку занесло по слизькій дорозі. Правоохоронці, щоб уникнути аварійної ситуації, тимчасово перекрили рух транспорту.