У яких районах Харківщини ремонтували місцеві дороги

26.05.2020 14:49 Область Online
фото dor.kh.ua фото dor.kh.ua
За минулий тиждень ремонтні бригади ліквідували ямки на майже 10 тисячах квадратних метрів доріг у районах області.

Як повідомляє ДП «Дороги Харківщини», щодня на дорогах працює від 15 до 40 ремонтних бригад. Загалом з 18 по 23 травня ліквідували 9 949 квадратних метрів ямковості.

У Балаклійському районі роботи велись на дорозі Балаклія – Яковенове та Балаклія – Бригадирівка. В Харківському районі бригада працювала на під’їзді до села Лизогубівка, у напрямку Буди – Бедряги – Бистре, Липці – Тернова, ремонтували під’їзд до смт Коротич та латали ямки Т-21-04/ – до селища Елітне.

У Нововодолазькому районі велись роботи від автодороги Нова Водолага – Сосонівка – Караван до автодороги Палатки – Старовірівка та на під’їзді до села Просяне.

В Чугуївському районі ямковий ремонт провели на дорозі Кам'яна Яруга – Введенка – Тернова, на під'їзді до смт Чкаловське, у напрямку  /М-03/ – станція Гракове – Базаліївка – Плотина.

Працювали бригади й на місцевій дорозі Куп'янськ – Кругляківка Куп’янського району.

У Валківському районі роботи велись у напрямку Валки – Мельникове – Миколо-Комишувата – /М-18/ та Валки – Пархомівка.


фото dor.kh.ua

У Вовчанському районі ямки ліквідували у трьох напрямках – це Старий Салтів – Гонтарівка, Вовчанськ – Землянки та Старий Салтів – Приколотне.

У Зачепилівському районі бригади  працювали у напрямку Малий Орчик – Залінійне.

У Кегичівському районі ремонтували під'їзд до села Бессарабівка, у Зміївському районі – працювали у напрямку /Н-26/ – Стара Гнилиця – Лиман – Нижній Бишкин, Зміїв – Мохнач, у Золочівському районі робили ямковий ремонт на дорозі Олександрівка – Лютівка – Лемішине.

У Лозівському районі ремонтники працювали у напрямку Лозова – Братолюбівка, Герсеванівка – Смирнівка та Панютине – Стара Володимирівка, у Шевченківському  ямки ліквідували у напрямку Шевченкове – Безм'ятежне.

У Дворічанському районі ремонтували напрямок Мальцівка – Тополі, у Дергачівському районі – напрямок Дергачі – П'ятихатки, Дергачі – Дворічний Кут, під'їзд до села Слатине, під'їзд до села Протопопівка, у Сахновщинському – напрямок Сахновщина – Новомихайлівка – Олійники, Сахновщина – Великі Бучки – /М-18/.

У Богодухівському районі ямковий ремонт вели на під'їзді до села Лозова, на дорозі  Богодухів – Сінне (горой) та Богодухів – Валки – Нова Водолага, в Ізюмському районі бригада працювала на дорозі Ізюм – Оскіл.

У Коломацькому районі ямковий ремонт тривав у напрямку Коломак – /М-03/ – через Різуненкове, у Краснокутському районі шляховики працювали на дорозі Валки – Пархомівка.

Читайте також Де у Харківській області ремонтували дороги 

Автор: Олеся Скачко