У Зачепилівській лікарні проводять масштабні зміни

06.08.2019 14:24 Область Online
Фото:kharkivoda.gov.ua Фото:kharkivoda.gov.ua
У чотирьох будівлях Зачепилівської центральної районної лікарні замінюють вікна.

Енергоощадні вікна встановлюють у поліклінічному та хірургічному корпусах, а також харчоблоці та пральні.

Загалом за проєктом капітального ремонту в закладі замінять 143 вікна та 13 дверей, повідомляє Харківська обласна державна адміністрація. 

Сьогодні роботи виконані на 70%: практично всі металопластикові конструкції встановлено, зараз робітники облаштовують відкоси та шпаклюють стіни.

— У 2017-му ми замінили вікна в терапевтичному корпусі. Ми відчули, наскільки тепліше стало в приміщеннях у зимовий період. Цього року вся лікарня буде з новими вікнами. Це дуже важливо для роботи закладу. Старі вікна були в такому стані, що ми навіть не могли відкрити їх, щоб помити, - розповіла головна лікарка закладу Світлана Жарікова.

Крім того, в ЦРЛ облаштували палату підвищеної комфортності для учасників АТО та ООС та членів їхніх родин. Робити ремонт в приміщенні допомагали члени районної спілки ветеранів АТО. У палаті на два ліжка - сучасний ремонт, окремий санвузол, необхідна техніка.

Керівниця закладу також зазначила, що в лікарні підготували проєктно-кошторисну документацію для заміни покрівлі на хірургічному, поліклінічному та терапевтичному корпусах.

Читайте також: Чемпіонат Харківської області з футболу: бойова гра в Змієві

Автор: Тетяна Лісна