У Золочеві відкрили відділення «ПриватБанку», на черзі Балаклія

30.09.2022 13:05 Область Online
Українські банки повертаються до нещодавно звільнених територій Харківської області, а також населених пунктів, які піддавалися масованим обстрілам. Сьогодні в Золочеві відкрили відділення «ПриватБанку».

Про це повідомляють у «ПриватБанку» та в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

30 вересня у Золочеві відкрилося відділення «ПриватБанку». Раніше відновили обслуговування клієнтів у Барвінковому, Донці та Дергачах. Також розширяють роботу банкоматів та сервісу для терміналів «Готівка на касі».

Незабаром банк відновить роботу своїх відділень у Балаклії та Шевченковому. Відкриття відділення та банкомата в Балаклії залежить від відновлення електроенергії. Так само відновить свою роботу банкомат у Шевченковому, як тільки з’явиться стабільне електропостачання.

Також відкривають свої двері на деокупованих територіях відділення «Ощадбанку». Днями запрацювало друге відділення банку в селищі Шевченкове. Невдовзі планують запустити роботу банкомата.

Наступним відновить роботу відділення «Ощадбанку» у Барвінковому.

Наразі у нещодавно звільнених та обстрілюваних населених пунктах працюють 10 банкоматів – один у Золочеві, два в Донці, три в Андріївці, два в Дергачах, один у Балаклії та один у П’ятигірському.

Автор: Олександр Манченко