В якому стані автошляхи Харківщини після нічної негоди - Фото

02.02.2021 10:18 Область Online
Фото: kh.ukravtodor.gov.ua Фото: kh.ukravtodor.gov.ua
Дорожники Харківської області повідомили, що на ранок 2 лютого в регіоні спостерігається мокре покриття автошляхів, місцями ожеледиця.

За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, снігопад, який накрив регіон напередодні, близько 14.30 поступово перейшов у дощ. О 20.30 опади припинились у північно-східній частині області, а на решті території зберігались у вигляді слабкого дощу до 02.00 ночі. Вночі та на ранок спостерігався туман.

Температура коливалась удень від 0°С до +4°С, уночі  від -1°С  до +5°С.  

На Харківщині подорожчає проїзд у автобусах

Протягом доби на дорогах області працювало 248 робітників дорожної служби. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 1829 м3 піщано-соляної суміші та 160 тонн технічної солі.

Виконувались роботи з розширення проїзної частини від талого снігу та оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення.

На ранок 2 лютого – хмарна погода. Вдень можливі невеликі опади, туман. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер змінних напрямків, 3–8 м/с. Температура повітря вдень від -2°С морозу до +6°С.

Як повідомили в САД, за таких погодних умов, як коливання температури з плюса на мінус і навпаки у поєднанні з опадами й високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі. 

Жителі сіл Красноградської громади залишилися без автобусного сполучення

«Стан покриття на дорогах у більшості районах – мокре. Оброблюється протиожеледною сумішшю», – зазначили в Службі автодоріг.