В Ізюмському районі розшукують дівчину, яка пішла з дому та не повернулась – ОНОВЛЕНО

12.02.2021 09:15 Область Online
11 лютого у відділі комунікації поліції Харківської області повідомили, що в Ізюмському районі на Харківщині зникла неповнолітня дівчина.

Ізюмським районним управлінням поліції розшукується Кристина Штонда, 2006 року народження, мешканка села Іванчуківка Ізюмського району. Дівчина 9 лютого близько 18.30 пішла з дому та не повернулась.

Її прикмети: зріст 170 см, темно-русяве волосся, худорлявої статури, була  одягнена в бордову куртку з капюшоном та хутром, темно-сині штани, білу кофту. На правій руці має чотири шрами. На даний час неповнолітня може перебувати в місті Балаклія.

Читайте також Смерть підлітка у Харкові: водіїв просять надати відео з реєстраторів

Поліція просить усіх, кому відома будь-яка інформація про дівчину, негайно повідомити до Ізюмського РУП ГУНП у Харківській області за телефонами: 102 або 0999252800 (інспектор ЮП).

ОНОВЛЕНО

Під час розшуку правоохоронці отримали інформацію, что дівчина може знаходитися у Балаклії. Поліцейські знайшли неповнолітню під час патрулювання біля одного з кафе у місті та доставили її до відділення поліції. Як з'ясувалося, дівчина приїхала до хлопця та весь час гостювала у нього. Жодних протиправних дій проти неї скоєно не було. Ювенальні поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.