Ворог обстріляв три райони Харківської області: є загиблі і поранені

06.06.2022 12:07 Область Online
Фото: umoloda.kyiv.ua Фото: umoloda.kyiv.ua
За минулу добу окупанти обстріляли три райони Харківської області: Ізюмський, Чугуївський та Харківський.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі розповів про ситуацію в регіоні станом на 6 червня. За його словами, ворог намагався атакувати наші позиції на Ізюмщині. Однак успіху не мав і змушений був відступити, зазнавши втрат. На північному та північно-східному напрямку окупанти зосередили увагу на обороні. Наші Збройні Сили намагаються просуватися вперед. Ворог відігрується на мирних харків'янах та посилює обстріли житлових районів.

Читайте також: 103 доба війни: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Харківщині

– За минулу добу окупанти обстрілювали з РСЗО Салтівський та Слобідський райони Харкова, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони області. В Харкові є влучання в житловий будинок. Попередньо, ніхто не постраждав. В області пошкоджені житлові будинки, громадські будівлі, автомобілі, об‘єкти критичної інфраструктури. У місті Балаклія Ізюмського району один загиблий, семеро поранених. У Чугуєві – один загиблий, один поранений. У Харківському районі один загиблий у Черкаській Лозовій, двоє поранених у селі Слобожанське. Загалом в області протягом доби: троє загиблих та десятеро поранених, – розповів Олег Синєгубов.

Як повідомили в АТ «Харківгаз», унаслідок ворожих обстрілів у Чугуївському районі пошкоджено газопровід середнього тиску, який забезпечує газом майже 1 тисячу 800 домоволодінь. У компанії звертаються до всіх мешканців району, в яких ввечері 5 червня було припинено газопостачання, самостійно перекрити крани перед газовими приладами.

Автор: Савелій Мякушко