Як сільська рада на Лозівщині відсвяткувала 100-річний ювілей. Фото

12.09.2018 17:23 Область Online
Фото надано СТОВ «Мрія» Фото надано СТОВ «Мрія»
На гостей свята чекали різноманітні приємні сюрпризи, а таких масових гулянь не було з початку цього сторіччя.

Минулої суботи, 8 вересня, свій 100-річний ювілей відзначила Миколаївська сільрада Лозівського району, на території якої проживає близько 600 людей у шести селах: Миколаївка, Олексіївка, Копани, Поди, Мар'ївка та Литовщина. Саме свято пройшло в адміністративному центрі сільради — Миколаївці.

За словами голови Миколаївської сільради Ольги Авраменко, подібних гулянь у них не було майже 20 років.

— З 2001 року, коли Миколаївці виповнилося 365 років, ми нічого так масово не святкували. Звичайно, щороку відзначаємо календарні свята, але з таким розмахом ми гуляли вперше майже за 20 років, — розповідає Ольга Авраменко.

Так, гостей свята, на яке зібралося близько ста людей, безкоштовно пригощали кашею і юшкою. Приємним сюрпризом для місцевих дітлахів став батут, який до Миколаївки ще ніколи не привозили. Одна з головних родзинок свята — виступ голови сільської ради Ольги Авраменко, яка виконала дві пісні. Також разом з нею на концерті виступали діти-аматори Миколаївського навчально-виховного комплексу, аматори Лозівського районного будинку культури та інші.

Фото надано СТОВ «Мрія»

Крім цього, організатори свята нагородили подарунками (пледи, покривала, ковдри, годинники, цукерки тощо) жителів села, які відзначилися в різних номінаціях.

Фото надано Миколаївською сільською радою

Як каже Ольга Авраменко, відгуки від людей були винятково позитивні — хвалили за організацію свята та дякували за те, що нікого не забули.