Які дороги ремонтують на Харківщині

11.03.2020 09:00 Область Online
Фото: Молодий Буковинець Фото: Молодий Буковинець
Щоденно ямковість на дорогах місцевого значення ліквідовують від 8 до 18 дорожніх бригад.

За інформацією ДП "Дороги Харківщини", минулого тижня, з 2 по 7 березня, працівники філій Харківського облавтодору усунули 3855 м2 ямковості. Роботи проводились на дорогах Богодухів – Валки – Нова Водолага, Золочів – Довжик – Миронівка (Золочівський район), Валки – Пархомівка (Краснокутський район).

Працювала бригада й на під’їзді до села Березівка (Харківський район). Тривав ремонт на дорозі Буди – Коротич (Харківський район). У Дергачівському районі ремонтували трасу Дергачі – Дворічний Кут.

Читайте також:  Які дороги Харківської області відремонтують в цьому році — ПЕРЕЛІК

У Красноградському та Нововодолазькому районі ямковий ремонт проводили на дорозі Нова Водолага – Медведівка – Соснівка. У Зачепилівському районі ремонтували дорогу Кочетівка – Перемога, у Харківському автошлях Березівка – Південне.

У Первомайському районі бригади працювали на дорозі  Паризьке – Миронівка – Тарасівка – Верхня Орілька. Ямковий ремонт тривав і на шляху Сахновщина – Краснопавлівка в Сахновщинському районі, на дорозі Липці – Тернова в Харківському районі та Садове – Катеринівка в Лозівському районі.

Дорогу Кам’яна Яруга – Введенка – Тернова ремонтували у Чугуївському районі. Також дорожники працювали на під’їзді до селища Рогань у Харківському районі.

Автор: Марічка Зорянська