Які дороги ремонтують у Харківській області — ПЕРЕЛІК

31.03.2020 20:28 Область Online
Фото: ДП Дороги Харківщини Фото: ДП Дороги Харківщини
Дорожники працювали в 14 районах Харківщини.

Як повідомили в ДП "Дороги Харківщини", за минулий тиждень в області ліквідували майже 4 тисячі квадратних метрів ямковості.

Так, на Балаклійщині бригади працювали на дорозі Балаклія – Яковенкове. У Нововодолазькому районі ремонтували шлях Дячківка – Старовірівка та Нова Водолага – Медведівка – Соснівка – Наталине.

У Чугуївському районі бригади працювали біля під'їзду до селища Чкаловське, села Гаврилівка, у Сахновщинському районі – на дорозі Сахновщина – Великі Бучки. Автошлях Герсеванівка – Смирнівка ремонтували у Лозівському районі, Валки – Пархомівка – у Краснокутському.

У Харківському районі ремонтували відразу декілька доріг. Це Липці – Тернова, Глибоке – Стрілече, Березівка – Південне, Буди – Коротич та під'їзд до селища Покотилівка.

Читайте також: Як працює карантинний блокпост в Ізюмі — ВІДЕО

Ямковий ремонт проводили на дорозі Мальцівка – Тополі у Дворічанському, Богодухів – Валки – Нова Водолага у Валківському, Дергачі – Дворічний Кут у Дергачівському районах. В останньому бригади працювали на під'їзді до села Руська Лозова.

Дорогу Зміїв – Таранівка ремонтували в Зміївському, Золочів – Уди – Одноробівка в Золочівському, Тавільжанка – Петропавлівка в Куп’янському, Ізюм – Оскіл в Ізюмському районах. Також бригади працювали на під'їзді до села Підлиман у Борівському районі.