Які обласні дороги ремонтували на Харківщині – ПЕРЕЛІК

08.09.2020 11:03 Область Online
фото kh.ukravtodor.gov.ua фото kh.ukravtodor.gov.ua
За тиждень залатали понад 11 тисяч квадратних метрів ділянок з ямками.

Дорожні служби продовжують проводити аварійний ямковий ремонт доріг державного значення у Харківській області. З 28 серпня по 4 вересня дорожні бригади залатали 11,1 тисячі квадратних метрів ямок. Усього ж з початку року на автошляхах ліквідували вже 263,1 тисячі квадратних метрів аварійних ділянок.

Ремонтні бригали працювали у таких напрямках: на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка в районі села Куньє та села Чистоводівка; на автошляху /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» в районі селища Сахновщина, в районі перетину з автомобільною дорогою Мерефа – Лозова –Павлоград, у районі села Мечебилове, в районі села Велика Комишуваха.

Велись роботи у напрямку Суми – Краснопілля – Богодухів у районі села Леськівка, Харків – Золочів-КПП «Олександрівка» в районі Дергачів та Золочева; на дорозі Лозова – Близнюки – Барвінкове в районі селища Бурбулатове, в районі села Дубове.

Латали ямки у напрямку Дергачі – Козача Лопань у районі селища Слатине та селища Прудянка.

Працювали ремонтники на автодорозі Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» в районі селища Білий Колодязь, Золочів – Максимівка в районі села Максимівка.

У напрямку Кегичівка – Сахновщина латали ямки в районі селища Кегичівка, на дорозі Наталине – Зачепилівка – Перещепине ремонтні бригади працювали  в районі селища  Зачепилівка, в районі села Сомівка та в районі села Пекельне.

Ямки заливали на межі Харківської області – Краснокутськ – Богодухів у районі села Колонтаїв, на дорозі Зачепилівка – Андріївка – Кегичівка – Старовірівка в районі селища Кегичівка, в районі села Медведівка та  в районі села Муравлинка.
Також бригади ліквідували ямки на дорозі Коломак – Шелестове – Колонтаїв у районі села Шелестове, на дорозі Пересічне – Березівські Мінводи в районі селища Пересічне та на автошляху Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка в районі села Коханівка.

Читайте також Ямковий ремонт доріг: де на Харківщині працювали бригади

Автор: Олеся Скачко

Теги: