Ямковий ремонт доріг у Харківській області. Список

28.10.2019 17:00 Область Online
Фото: САД в Харківській області Фото: САД в Харківській області
Ямковий ремонт дорожники проводили на майже двадцяти автомобільних дорогах.

Як повідомили в САД у Харківській області, минулого тижня першочергово в службі ремонтували дорогу Київ  —  Харків  —  Довжанський (у районі смт Рогань, у районі с. Волохів Яр).

Також ремонти тривали в напрямку Харків — Сімферополь — Алушта — Ялта (в районі с. Вільхуватка); Чугуїв — Мілове (в районі с. Петропавлівка); Харків — Красноград — Перещепине (в районі с. Нове Мажарове, в районі кордону області); Харків — Вовчанськ — КПП «Чугунівка» (в районі перетину з окружною, в районі с. Шестакове).

Працювали служби й у напрямку Суми — Краснопілля — Богодухів (у районі с. Леськівка); на дорозі М-18/ — Сахновщина — Ізюм — Куп’янськ — КПП «Піски» (в районі с. Андріївка, в районі с. Дар-Надєжда, в районі с. Степанівка, в районі м. Ізюм, у районі с. Кругляківка, в районі м. Куп’янськ, у районі смт Дворічна, в районі с. Тавільжанка).

Ямковий ремонт проводили й на трасі Дергачі — Козача Лопань (у районі с. Прудянка); Лозова — Близнюки — Барвінкове — Велика Комишуваха (в районі с. Дубове, в районі м. Барвінкове); Зачепилівка — Андріївка — Кегичівка — Старовірівка — /М-18/ (у районі с. Землянки, в районі с. Муравлинка); Мерефа — Зміїв (у районі с. Соколове); Полтава — Красноград (у районі с. Піщанка); Пересічне — Березівське (в районі с. Курортне).

Читайте також: П’ять населених пунктів на Харківщині залишились без газопостачання

Серед напрямків, які ремонтували,  —  автотраса М-03/ — Коломак — Шелестове — Колонтаїв (у районі с. Шелестове); Вовчанськ — КПП «Плетенівка» (в районі м. Вовчанськ); Харків — Золочів — КПП «Олександрівка» (в районі смт Золочів); Золочів — Максимівка (в районі смт Золочів); М-03/ — Старий Мерчик — Мурафа — Краснокутськ (у районі с. Мурафа); Чугуїв — Печеніги — Великий Бурлук (у районі с. Кочеток, у районі с. Кицівка, в районі смт Печеніги); межа Харківської області — Краснокутськ (у районі смт Краснокутськ); Приколотне — Великий Бурлук — Дворічна (в районі с. Приколотне).