За добу через обстріли у Харківській області спалахнуло сім пожеж, – ДСНС

04.06.2022 10:20 Область Online
Фото: Головне управління ДСНС у Харківській області Фото: Головне управління ДСНС у Харківській області
Через ворожі обстріли рятівники гасили пожежі у двох районах Харківської області.

За добу рятувальники здійснили 26 оперативних виїздів по Харківщині. За інформацією ДСНС, п'ять пожеж, спричинених обстрілами, сталися в Ізюмському районі та дві у Харківському. Унаслідок пожеж постраждали приватні будинки, господарчі споруди, гаражі та підприємства.

Так, о 19:37 у селі Циркуни через обстріли загорілися приватний будинок та господарча споруда. Три пожежно-рятувальні підрозділи змогли ліквідувати пожежу о 21:10, повідомляється про щонайменше одного постраждалого.

За добу через обстріли у Харківській області спалахнуло сім пожеж, - ДСНС

Місто Балаклія окупанти обстріляли близько 18:00, виникли дві пожежі у приватному секторі. Після їх ліквідації рятівникам надійшов виклик про потрапляння снаряда на територію підприємства.

– Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що пожежі не було, проте сталася руйнація гаража на площі 300 кв. м. З-під завалів співробітники ДСНС вилучили три людини. На жаль, одна з них на той момент уже загинула, – йдеться у зведенні ДСНС.

У Новобаварському районі міста Харкова одна людина загинула внаслідок необережного поводження з невідомим вибухонебезпечним предметом. Вибух стався на території підприємства, ще одна людина отримала поранення.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 14 ворожих боєприпасів.

Автор: Анастасія Хушану